Stephanie Van Mechelen

Je woning is een verlengstuk van jouw persoonlijkheid en die van je medebewoners. Ben jij meer te vinden voor een klassiek interieur of voor een modern? Een belangrijke vraag, want uiteraard wil je jouw eigen smaak weerspiegeld zien tot in de kleinste details van je interieur. Ja, zelfs in je deurbeslag.

Eigentijds interieur Dauby

Onderscheid je met deurbeslag

Ben je bezig met de inrichting van je nieuwe woning? Of staat er een renovatie op stapel? Dan moet je ook nadenken over de accenten die je wil leggen in je interieur. Deurbeslag is een ideale manier om je interieur een unieke toets te geven. Deurklinken en -knoppen lijken misschien details, maar ze maken wel degelijk het verschil.

Een waaier aan mogelijkheden

Het aanbod aan deurbeslag is overweldigend. Bij Dauby ben je aan het juiste adres voor zowel retro- als designdeurbeslag. Neem gerust een kijkje in onze catalogus! Je zult merken dat je ontwerpen vindt die perfect tot hun recht komen in een klassiek interieur, maar ook ontwerpen die een modern interieur naar een hoger niveau tillen.

Welk deurbeslag je ook kiest, wij garanderen je:

  • authentieke producten in natuurlijke materialen:
  • originele, tijdloze ontwerpen
  • hoge kwaliteit
  • ambachtelijke afwerking

Retro deurbeslag: een heuse meerwaarde

Ademt je woning retro? Dan wil je die lijn uiteraard graag doortrekken naar je deurbeslag. Onze raad: kies deurklinken en -knoppen met een ‘ziel’. Dat betekent: unieke stukken in authentieke materialen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Ruw Brons, Roest of Oud Tin? Een heuse meerwaarde voor je interieur!

Droomhuis Dauby

Modern deurbeslag voor designliefhebbers

Ga je daarentegen voluit voor een moderne, eigentijdse stijl in je woning? Dan zul je smullen van ons aanbod aan designdeurbeslag. Bij Dauby vind je ontwerpen van heel wat gerenommeerde vormgevers. Denk bijvoorbeeld aan Dirk Ploos van Amstel, Philippe Starck en Hannes Wettstein. Ook het modern deurbeslag van de Italiaanse studio Frascio is een echte aanrader.

DEURKLINK JOIN DARK DAUBY FRASCIO


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP