Stephanie Van Mechelen

Een woning mag geen doods gebouw zijn, maar moet een stukje van je eigen persoonlijkheid weerspiegelen. Je woont vaak vele jaren in deze woning, en mensen moeten meteen kunnen zien waarvoor je staat wanneer ze deze woning betreden. Doe er dan ook alles aan om een bepaalde atmosfeer te creëren in je interieur, die past bij je persoonlijkheid.

Sommigen houden van modern, maar veel mensen kiezen ook voor een interieur dat de gezellige tijden van vroeger terug tot leven wekt. Niet abnormaal, want het geeft de indruk dat de woning er al een lange geschiedenis heeft opzitten, vol mooie momenten en straffe verhalen. En dat wekt bewondering op bij bezoekers.

Nostalgisch deurbeslag bij Dauby

In het assortiment van Dauby zijn vele nostalgische deurknoppen en deurklinken te vinden, die bijdragen tot dit soort interieur. Vooral in de retro collectie is heerlijk ouderwets deurbeslag terug te vinden.

Deurklink in prachtig brons

DEURKLINK M12 WIT BRONS DAUBY GIARA

Deze deurklink in prachtig brons is hier een mooi voorbeeld van. Bij het bekijken van deze deurklink word je meteen overvallen door een heerlijk nostalgisch gevoel, waarbij de verhalen van vroeger als vanzelf terug naar boven komen. De deurklink is verkrijgbaar in brons, maar ook in andere materialen, zoals smeedijzer en roest. Ook dit zijn materialen die bijdragen tot het nostalgische karakter van dit deurbeslag.

Deurknop met flinke nostalgische saus

deurknop Dauby

Ook deze deurknop, eveneens in een klassiek bronzen kleur, is gezegend met een flinke nostalgische saus. Plaats hem op een massieve houten deur, en hij maakte het plaatje helemaal compleet. Ondanks zijn relatief kleine afmetingen draagt hij toch in grote mate bij tot het creëren van de juiste atmosfeer in je woning. Bovendien is hij ook nog eens heel praktisch. Dankzij zijn gestroomlijnde vormgeving is hij heel makkelijk te hanteren, en krijgt hij moeiteloos elke deur open.

Ontdek meer nostalgisch deurbeslag bij Dauby

Ontdek zelf het nostalgische deurbeslag in de retro collectie van Dauby. Kies voor deurklinken of deurknoppen in diverse klassieke materialen, zoals brons, smeedijzer en verouderd ijzer. Stuk voor stuk slingeren de deurknoppen van Dauby je interieur terug naar het verleden. Kies je deurbeslag op de website van Dauby, en neem contact op met ons voor meer interieuradvies.


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP