Stephanie Van Mechelen

In een eigentijds interieur zijn de details de blikvangers. Details zoals exclusieve designdeurklinken die schitteren in hun eenvoud. Deurklinken met strakke lijnen, stuk voor stuk met zorg bedacht door hedendaagse topontwerpers. Heb je het designdeurbeslag van Dauby nog niet ontdekt? Maak hier kennis met een greep uit onze uitgebreide collectie!

Apriti: deurbeslag van Philippe Starck

Philippe Starck Dauby deurbeslag

Strak en toch geen enkele hoek te bespeuren? Dat moet wel deurbeslag van Philippe Starck zijn. Net zoals Sesamo wordt Apriti gekenmerkt door vloeiende lijnen – let vooral op het o zo fijne puntje aan het uiteinde van de greep – die sensueel samenvloeien tot een deurklink die perfect in de hand ligt. Apriti is verkrijgbaar in zwart, wit, Perla, Chroom Blinkend en Chroom Mat.

Industrieel deurbeslag van Giacomo Giustizieri

DEURKLINK JOIN DARK DAUBY FRASCIO

De designwereld van Giacomo Giustizieri zit dan weer wat hoekiger in elkaar. Maar ook zijn deurbeslag mag er wezen. Join, een ontwerp van Giustizieri in opdracht van Frascio, is een stoere deurklink die elk industrieel interieur naar een nieuwe hoogte tilt.

Brian Sironi: kleurrijk deurbeslag met strakke lijnen

deurbeslag rood koper Dauby
De creativiteit van Brian Sironi kent geen grenzen. De veelzijdige designer ontwierp talloze meubelen en decoratieve items, maar wat ons betreft spannen zijn kleurrijke deurklinken met hun strakke lijnen de kroon. Ook Sironi heeft trouwens al heel wat beslag ontworpen voor Frascio. Onze favorieten? Eidos, Tuke en Blade vormen alvast de top drie! Opmerkelijk: het deurbeslag van Brian Sironi is niet alleen verkrijgbaar in tal van kleuren, maar ook in bijzondere materialen zoals Ossidato en leer.

Shut the Door, Have a Seat

Dirk Ploos Van Amstel Dauby

Shut the Door, Have a Seat is een topontwerp van Dirk Ploos van Amstel. De naam is een mondvol, maar het deurbeslag zelf is verrassend strak en minimalistisch. Ploos van Amstel heeft de klink als het ware gestript van zijn buitenkant en herleid tot de essentie. Of hoe ware schoonheid eigenlijk aan de binnenkant zit …


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP