Stephanie Van Mechelen

Details bepalen mee de uitstraling van je interieur. Het zou dus zonde zijn om een prachtige binnendeur af te werken met dertien-in-een-dozijn beslag. Gelukkig zijn er ook deurklinken die jouw prachtige deuren waardig zijn. Laten we eens kijken.

Kwalitatief beslag voor binnendeuren

Wie op zoek is naar kwalitatief deurbeslag, moet oog hebben voor zowel het design, het materiaal als het productieproces. Bij Dauby zit je alvast helemaal goed voor retro én voor moderne deurlinken. Onze CDF-collectie is bijvoorbeeld geïnspireerd op de Oriënt-Express, waardoor je een stukje geschiedenis in huis haalt. Liefhebbers van een moderne look zullen dan weer hun gading vinden in strakke deurklinken die geïnspireerd zijn door het Bauhaus, of in écht modern designbeslag.

Antieke deurklink van Dauby oude binnendeur

Ook het materiaal speelt een rol in de unieke uitstraling van het retrodeurbeslag. De retrocollectie wordt namelijk gemaakt van natuurlijke materialen die bij gebruik veranderen van tint. Na vele aanrakingen zullen de kleurschakeringen intenser worden: het materiaal leeft! Dankzij de ruime keuze aan kleuren vind je sowieso een product dat perfect bij je deur past.

En wat het productieproces betreft: de authentieke retrodeurklinken van Dauby worden op ambachtelijke wijze gemaakt volgens een techniek die al 5.000 jaar bestaat. Dat levert producten op die stuk voor stuk uniek zijn.

Deurklinken in stijl

Met uniek deurbeslag geef je je interieur in een handomdraai een nieuwe uitstraling. En door je beslag op je deur af te stemmen, creëer je een harmonieus geheel waar je jaren plezier van hebt. Een retrodeurklink past perfect in een rustiek interieur, terwijl designliefhebbers dol zullen zijn op de ontwerpen van bijvoorbeeld Cutino, Wettstein of Studio RDS.

Het beslag van Dauby

Bij prachtige deuren horen nu eenmaal prachtige klinken. Ben je benieuwd wat Dauby voor jouw binnendeuren kan betekenen? Laat je inspireren door onze catalogus of kom eens langs in onze showroom in Wommelgem, bij Antwerpen.


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP