Stephanie Van Mechelen

Een deurklopper lijkt op het eerste gezicht misschien een anachronisme, maar dat is het niet. Integendeel, nooit eerder was het aanbod aan design deurkloppers zo groot. Je hebt ze in allerlei maten en gewichten, zodat ook jij ongetwijfeld een exemplaar vindt dat perfect aanleunt bij de look-and-feel van je woning!

Waarom een design deurklopper?

DEURKNOP PL1623 & DEURKLOPPER BT1519 BRONS ZILVER DAUBY FAMA

Je zou een deurklopper misschien in de eerste plaats associëren met klassieke of rustieke woningen. Maar terwijl deze woningen inderdaad perfect samengaan met een deurklopper, lenen deurkloppers zich ook tot moderne panden. Want naast antieke deurkloppers is er vandaag een hele waaier aan design deurkloppers beschikbaar. Die geven je woning een authentieke touch zonder de eigentijdse uitstraling van je gevel teniet te doen. Inderdaad: door authenticiteit en design te verenigen in één deurklopper, combineer je meteen het beste van twee werelden!

Design deurkloppers: dit is het aanbod van Dauby

De voordeur is het visitekaartje van je woning. Het is het eerste wat bezoekers te zien krijgen en de deurklopper is het eerste wat ze vastnemen. Dit accessoire verdient dan ook extra aandacht. Het is belangrijk dat de stijl van je deurklopper in het verlengde ligt van de stijl van je interieur. Is je woning design ingericht? Kies dan ook voor een design deurklopper!

Bij Dauby ben je alvast aan het juiste adres. In ons brede aanbod aan design deurkloppers is er voor elk wat wils: van hippe en minimalistische ronde deurkloppers tot vierkante design deurkloppers; van sobere smeedijzeren deurkloppers tot gouden deurkloppers met leeuwenkop, …

Welke afwerking past bij jou?

Net als bij ons ander deurbeslag is elk deurklopper-motief beschikbaar in meerdere materialen. Zo vind je altijd een model dat aansluit bij je persoonlijke smaak. Cement, brons, messing, roest, smeedijzer, … er is veel mogelijk! Over de onderhoudsvriendelijkheid hoef je je alvast geen zorgen te maken. Al onze design deurkloppers vergen maar een licht onderhoud en gaan járen mee. Op-en-top duurzaam dus!


Dit bericht werd vertaald met de steun van Flanders investment & trade
TOP